BioCone Oy

BioCone Oy on biotalouteen erikoistuva raskas konepaja, jonka toiminnassa yhdistyy ammattitaito ja kokemus sahalaitosten sekä biotalouden prosessien ratkaisuista. Hyvä ongelmanratkaisukyky takaa osaavan palvelun asiakkaille – yksittäisistä koneista täydellisiin projektitoimituksiin. Toimitamme asiakaslähtöisiä, luotettavia ja kustannuksiltaan tehokkaita ratkaisuja sahoille sekä bio- ja cleantech- sektoreille.

Mekaanisen puunjalostuksen tuotevalikoimamme on erityisesti suunnattu sahateollisuuteen. Keskitymme sahojen kokonaistoimituksiin sekä eri osa-alueiden osatoimituksiin, jotka koostuvat tukkienkäsittelystä, sahalinjojen laitteista, sivutuotteiden käsittelystä sekä jälkikäsittelylaitteista. Toimittamamme laitteet ja ratkaisut perustuvat pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon mekaanisen puunjalostuksen piiristä.

Tarjoamme asiakkaille huolto- ja varaosapalvelut joustavasti ja asiantuntevasti, joten kauttamme saa varaosat Plan-Sell, Klasu Konsultin ja Kit-Sell suunnittelemiin ja valmistamiin koneisiin.

Cleantech-sektorille tarjoamme tuoteratkaisuja mm. jätteenkäsittelyyn, vedenkäsittelyyn, bioenergian tuotantoon sekä prosessiteollisuuden ympäristöteknisiin ratkaisuihin.

Erikoistumme kattaviin projektitoimituksiin, joissa tarvitaan laajaa osaamista niin suunnittelusta, tuotannosta, projektinhoidosta, rakentamisesta kuin asennus- ja huoltopalveluista.

 

BioCone Oy
Asematie 10
82380 Tolosenmäki
info(at)biocone.fi

Y-tunnus: 2753388-6

 

 

 


 
©2021 BioCone Oy - MMD Networks Oy